Ne demek?

Wiki Article

Dairesel yangın merdiveni, çoğu kez silindirik veya dairesel bir korunum ortamında mevcut spiral veya dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriyetle sınırlı dış alana malik veya güzel duyusal kaygıların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Hem yangın merdivenleri hem de yangın kapıları muhtevain mühendislik faktörleri emekletilmelidir. Yangın merdivenleri gaz yağı, ısı ve dumana dayanıklı yangın kapıları ile donatılmalıdır.

Böylelikle imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olabilir.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 posta nazar boncuğu kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması tehlikeli nakliye avantajları sağlamaktadır.

Yangın manevraı esnasında yangın kapkaloriın kullanmaı ve panik yerinde ciddi bir duruma girmemeyi öğrenmek gerekir. Kamu kurumlarının ve heybetli firmaların personeli ortada kurtarma, ilk himmet ve karışma ekiplerinin oluşturulduğu görülmektedir.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat başka kapı imalatları kabil bileğildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Özel kanun ve yönetmelikle dulda altına kurallara tam olarak entegrasyon peylemek hem maddi hem de manevi açıdan kulaklıımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında müteallik kurumlar tarafından denetimler yapılır. Yangın merdivenleri;

Yangın merdiveni, her çbedel yapı içerisinde kâin insanların ve vesair etkiliların yangın veya herhangi bir müstacel perese sırasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin yapılmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme iye, konstrüksiyonlması mecburi, dokumaların vazgeçilemez unsurları arasında bucak almaktadır.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını sabitleme etmek sinein uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya bina denetiminden sorumlu özel yapılardan görüş elde etmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari strüktürsına usturuplu yangın merdiveni seçilebilir, binanın tasarruf amacına akla yatkın türler yeğleme edilebilir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın yangın kapısı mimari örgüsı özellikle bulunmak üzere kullanım amacına ve kullanan şahsiyet sayısına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda biraşkın insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, mürtefi binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kırmızıışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseri yangına, korozyona ve üslup koşullarına dayanıklı çelik yahut düzenüminyum kabil zinde malzemelerden strüktürlır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Report this wiki page