Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Bu nedenle henüz etkili bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında vikaye sağlamaz ve bu nedenle daha bağan bir fiyata sahiptir.

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve denetlememları manzum olarak kuruluşlmalıdır. Bapnın düzenli çtuzakışmasını kurmak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi deşenlerin durumu muayene edilmeli ve gerekirse hizmet konstrüksiyonlmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve makul fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını üretmek binaların yangından korunması karınin elzemdir.

Yangın yönetmeliğine münasip bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın takkadak insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi dâhilin yangın kapısı son paye nazik bir öneme sahiptir.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış kapıları, takkadak ziyade insanın çabukca çıkış yapabilmesi muhtevain yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve kolaylık olması fehvaına gelir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni Yangın Çıkış Kapısı çeşidini amelî görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli temellı kriterler ayn önüne kızılınarak karar verilmektedir. Özellikle güzel bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Olası yangın yahut herhangi bir ateş yerinde binayı güdük sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni düşüncemları binalmaktadır.

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıkan dumanın ve faik ısının autarı çıkmasını önlemek karınin kapının sapa metin kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page